Klient historier

Super fed oplevelse . Ville give 10 stjerner hvis man kunne 🤩🤩

Da jeg besluttet mig for at søge hjælp hos Brian, havde jeg svært ved, at finde ud af hvorfor jeg ikke kunne tale om nogle bestemte ting. Nogle bestemte følelser, som jeg ikke kende og ikke kunne sætte ord på. Efter en behandling, fik Brian den knude jeg følte jeg havde i maven til at løsne sig. Sådan set uden at vi snakket i flere timer, det var kun lige lidt info om hvordan jeg havde det, og så igang.

Dagen efter kunne jeg mærke at alt var anderledes, jeg havde ikke længer knuden i maven. Da jeg selv arbejder med mig selv, på grund af mit erhverv, arbejdet jeg selvfølgelig vider der hjemme. Så jeg fik sat ord på den følelse som var låst i min mave, over for mig selv og nogle veninder.

Havde jeg ikke givet mig selv, den gave at komme op til Brian. Ja så er jeg sikker på, at det havde taget mig meget længer tid at få min knude løst op.

Jeg vil på det varmeste anbefale dig, at bruge Brian. Han møder dig lige der hvor du er og stiller ikke urelevant spørgsmål. Han er top professionel.

Har bidt negle i over 20 år, prøvet go negl og alverdens “vidundermidler” men intet har hjulpet.

Blev anbefalet til at skulle prøve at komme ned til Brian og komme i hypnose. Skal være ærlig og sige min første tanke var “ja det godt, har sagt til mig selv 400 gange jeg vil stoppe med at bide negle, så hvorfor skulle det hjælpe en anden mand siger det”, men må ærlig erkende at jeg tog fejl og det har hjulpet.

Har bidt mine negle til de blødte og var ømme, men efter kun 1 session ved ham for en uge side  har jeg ikke bidt negle.

Kan klart anbefale!!! Brian er en super rar fyr og han har virkelig styr på hvad han laver, så stor tak til Brian.🙏🏻

Jeg har i dag, haft den fedeste oplevelse hos Brian. Jeg har selv ret godt styr på mine tanker og følelser, men har nogle følelser som er svære at sætte ord på.

I dag var så første gang hos Brian, den måde han forklare hvad der kommer til at ske, og den rolige og trykke måde, han gør det på. Ja det er sku vild, han er top professionel.

Vi kom langt i dag og glæder mig til næste gang. Jeg er meget sikker på at Brian er den rigtige til at hjælpe mig, han fortæller hvad der sker, med nogle fede billede. Så jeg kunne mærke og se det for mig

Jeg har nu fået 4 hypnosebehandlinger hos Brian og jeg kan kun varmt anbefale ham
som hypnotisør han kan kommunikere med underbevidstheden og både grave glemte minder frem og ændre på underbevidsthedens automatiske reaktioner.
Allerede ved den allerførste behandling kunne jeg mærke, at det har hjulpet på min angst og uro i kroppen.
Jeg kan håndtere konflikter i en stille og rolig toneleje og kan sige fra til personer der ikke er gode for mig. Jeg tør meget mere i min hverdag.

Jeg kan kun varmt anbefale Brian. Han har en vidunderlig professionel empati, omhu og omsorg der gør at jeg allerede fra første behandling i mit vægttabs/livsstils forløb kunne mærke jeg er i trygge hænder. - Jeg glæder mig til hver gang da jeg går derfra med et kæmpe boost og en fornyet tiltro til at dette vil lykkedes, jeg vil lykkedes - Han er fantastisk 😁